(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
PRAVÝ ČESKÝ GULÁŠEK
Potřebné ingredience
1KG HOVĚZÍHO LIBOVÉHO,1KG CIBULE,150G SADLA,2RAJČATOVÉ PROTLAKY,SUL,PEPŘ,HL.MOUKA,5STROUŽKU ČESNEKU,MAJORÁNKA,4LŽIČKY ML.PAPRIKY
Postup přípravy
HOVĚZÍ POKRÁJENÉ NA KOSTKY OSOLÍME A OPEPŘÍME.
1KG CIBULE POKRÁJÍME NA KOSTIČKY A NA SADLE RESTUJEME DO HNĚDA,DOKUD MASO NEPUSTÍ ŠTÁVU,PAK PŘIDÁME RAJČ.PROTLAK A MÍCHÁME AŽ SE PROTLAK ZAČNE PRIPALOVAT,PO 10MINUTACH PŘISYPEME ML.PAPRIKU A PROMÍCHNEM,ZALIJEME VODOU ABY MASO BYLO LEHCE PONOŘENÉ A DUSÍME POD POKLIČKOU DOKUD MASO NENÍ MĚKKÉ.
ZAHUSTÍME VE VLASTNÍ ŠTÁVĚ MOUKA +VODA A PROVAŘÍME,NAKONEC DAME NASTROUHANÝ ČESNEK A MAJORÁNKU.
RADA-KOLIK MASA MÁME ,TOLIK CIBULE DÁVÁME.
NA TENTO GULAŠ MUŽETE DÁT JAKOUKOLIV VLOŽKUCIBULKA S KŘENEM,KOPEČEK TATARKY,OPEČENÁ CIBULKA ,CIBULKA SE SÝREM.
PODÁVAT LZE TAKÉ S ČÍM KOLIV,NEJLEPE CHUTNÁ S KNEDLÍKY A BRAMBORÁČKY.
1KG CIBULE POKRÁJÍME NA KOSTIČKY A NA SADLE RESTUJEME DO HNĚDA,DOKUD MASO NEPUSTÍ ŠTÁVU,PAK PŘIDÁME RAJČ.PROTLAK A MÍCHÁME AŽ SE PROTLAK ZAČNE PRIPALOVAT,PO 10MINUTACH PŘISYPEME ML.PAPRIKU A PROMÍCHNEM,ZALIJEME VODOU ABY MASO BYLO LEHCE PONOŘENÉ A DUSÍME POD POKLIČKOU DOKUD MASO NENÍ MĚKKÉ.
ZAHUSTÍME VE VLASTNÍ ŠTÁVĚ MOUKA +VODA A PROVAŘÍME,NAKONEC DAME NASTROUHANÝ ČESNEK A MAJORÁNKU.
RADA-KOLIK MASA MÁME ,TOLIK CIBULE DÁVÁME.
NA TENTO GULAŠ MUŽETE DÁT JAKOUKOLIV VLOŽKUCIBULKA S KŘENEM,KOPEČEK TATARKY,OPEČENÁ CIBULKA ,CIBULKA SE SÝREM.
PODÁVAT LZE TAKÉ S ČÍM KOLIV,NEJLEPE CHUTNÁ S KNEDLÍKY A BRAMBORÁČKY.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé